Coș Cumpărături

Lupe dentare

Esti in cautarea unui set de lupe dentare binoculare? Noi va putem oferi lupe dentare cu maginificatie 2.5 si 3.5 si cu sursa proprie de iluminare. In oferta noastra puteti gasi dispozitivele de magnificaţie ce sunt prinse de rama ochelarilor printr-un sistem articulat, sau cu capelina, suport ce se aplica direct pe cap.
Setul este rezistent la praf si apa. Toate lupele dentare au protectie antipraf si antizgariere. Toate lupe dentare se pot optimiza dupa dorinte, sunt flexibile pentru o ajustare precisa. Lupele binoculare au partea optica ajustabila , stanga dreapta pentru a selecta distanta interpupilara corecta .
Alege produsul care ti se potriveste. Calitate pret numarul 1 din Romania!

Lupe dentare Binoculare 2.5X + sursa iluminare Lupe dentare Binoculare 2.5X + sursa iluminare Sale

Lupe dentare Binoculare 2.5X + sursa iluminare

445,00Lei650,00Lei Fără TVA: 445,00Lei

Kit complet compus din lupe binoculare sticla optica +sursa iluminare LED. Magnificatia 2.5x este cea mai mare magnificatie disponibila la lupele de tip Galilean, fiind potrivita pentru lucrul sp..

Lupe dentare Binoculare 3.5X + sursa iluminare Lupe dentare Binoculare 3.5X + sursa iluminare Sale

Lupe dentare Binoculare 3.5X + sursa iluminare

445,00Lei650,00Lei Fără TVA: 445,00Lei

Kit complet compus din lupe binoculare sticla optica +sursa iluminare LED. Magnificatia 3.5x este cea mai mare magnificatie disponibila la lupele de tip Galilean, fiind potrivita pentru lucrul sp..

Lupe Dentare Capelina 3.5X + Sursa Iluminare LED

1.199,00Lei Fără TVA: 1.199,00Lei

KIT COMPLET COMPUS DIN LUPE BINOCULARE cu suport pe cap + SURSA ILUMINARE LEDLupe Dentare Capelina 3.5X + Sursa Iluminare LEDLupe dentare binoculare cu capelina, casca cu fixare ajustabila, sursa de i..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)